Què és el talent? Es pot entrenar com l’actitud lúdica?
El talent queda reflectit al currículum? El talent es forma? El talent ve de sèrie? Es pot entrenar?

Spark, que significa guspira en anglès, representa tot allò que entenem a Marinva, Riedulab, Hunivers People i U·TRANS quan parlem de talent. Busquem professionals amb guspira, persones a qui els brillin els ulls quan parlin de la darrera idea que han tingut! Busquem professionals que siguin…

Ara mateix a Marinva tenim la necessitat de trobar perfils talentosos en diferents àmbits com l’educació en el món escola, però també en formació i gestió de projectes. Cal tenir en compte, però, que tots els perfils que cerquem a Marinva calen que destil·lin actitud lúdica i ganes d’aprendre i créixer plegats. I per això ens hem unit amb Hunivers People Hub, Riedulab i U·TRANS per trobar professionals afins a aquesta idea de talent i que tinguin ganes d’emprendre nous projectes a la jornada Spark Pool Talent.

Participant en la jornada SPARK tindràs l’ocasió de conèixer els fundadors i referents de cada consultora, Francesc Solà, a la nostra presidenta Imma Marin, Xavier Aragay i Esther Casademont, així com els equips que lideren.

Per tal de formalitzar la inscripció cal respondre el petit qüestionari per tal de saber més sobre vosaltres, el podeu respondre en aquest link. La inscripció té un cost de 15,00€ que servirà pel pagament dels àpats previstos: esmorzar a mig matí i dinar del migdia. La forma de pagament us la direm en uns dies, així com el lloc concret on ens trobarem a Barcelona.

Ens trobem?