Com podem aprendre sobre gamificació si no és jugant? Aquesta és una de les premisses amb les quals us presentem el nou escapecourse que hem dissenyat per PlataformaC.

Jose Abellán i Esther Hierro ens conviden a participar en aquest cursjoc sobre gamificació on aprendràs mecàniques i elements de joc perquè puguis resoldre objectius a través del poder del joc. Desvetlla els desafiaments, resol els enigmes i escapa d’aquest curs per aprendre què és la gamificació i com pots augmentar la motivació i eficàcia dels teus equips resolent les teves necessitats.

Plantegem un cursjoc centrat en les 12 claus de la gamificació i amb un format totalment nou i innovador: durant 12 dies hauràs de dedicar 10 minuts a informar-te amb els materials i recursos que t’adjuntarem i 5 minuts més perquè puguis resoldre el repte que et plantegem. Durant aquests 12 dies inclourem 2 videoconferències per compartir aprenentatges i els dubtes que puguis tenir sobre gamificació.

Atenció perquè comencem el proper 14 de maig de 2018 però si t’apuntes abans del 14 d’abril tindràs un interessant descompte en la matrícula! 🙃