Antídots, un joc que neix per a posar sobre la taula el que pensem sobre la soledat, què sentim, com ho abordem i com podem aprendre a gestionar-ho.

El procés de co-creació arriba a la seva fí després de 2 anys de treball al costat de la Direcció de Serveis d’Infància, Joventut i Gent Gran i l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

Ens van llançar un repte, i vam somiar amb dissenyar un joc que ens ensenyi a ser persones creatives i empàtiques, per a resoldre un dels problemes que cada vegada més ens afecta com a societat: la soledat i l’aïllament social en totes les generacions.

Gràcies a tots els nens, nenes, adolescents i famílies que ens han ajudat a crear aquest joc de cartes. Sense la seva participació, implicació i creativitat no hauríem pogut treure aquest projecte endavant.

I gràcies a vosaltres, les persones que jugueu i feu realitat aquests moments de goig i experiència en grup, alhora que promoveu amb cada partida aprenentatges per a combatre la soledat que transformen les persones.

Per seguir llegint: