Com podem aprendre sobre gamificació si no és jugant? Aquesta és una de les premisses amb les quals us presentem el nou escapecourse que hem dissenyat per PlataformaC.

Jose Abellán i Esther Hierro ens conviden a participar en aquest cursjoc sobre gamificació on aprendràs mecàniques i elements de joc perquè puguis resoldre objectius a través del poder del joc. Desvetlla els desafiaments, resol els enigmes i escapa d’aquest curs per aprendre què és la gamificació i com pots augmentar la motivació i eficàcia dels teus equips resolent les teves necessitats.

Plantegem un cursjoc centrat en les 12 claus de la gamificació i amb un format totalment nou i innovador: durant 12 dies hauràs de dedicar 10 minuts a informar-te amb els materials i recursos que t’adjuntarem i 5 minuts més perquè puguis resoldre el repte que et plantegem. Durant aquests 12 dies inclourem 2 videoconferències per compartir aprenentatges i els dubtes que puguis tenir sobre gamificació.

Atenció perquè comencem el proper 8 d’octubre però si t’apuntes abans del 30 de setembre tindràs un interessant descompte en la matrícula!