La pel·lícula Interstellar feta formació

La trama i la missió èpica de la pel·lícula Interstellar no deixa a ningú indiferent. Les qüestions que planteja ens han inspirat per al disseny del serious game Possible Mission. Així, en les formacions lúdiques per a equips en Soft Skills ens posem el barret del director, Christopher Nolan, i convidem a totes les persones participants a convertir-se en el pilot espacial Joseph Cooper –o la seva filla Murph Cooper, matemàtica i enginyera espacial! Vols construir les naus espacials amb les quals abandonar la Terra i posar fora de perill la humanitat?

Forma al teu equip en Project Management, Comunicació Efectiva i Metodologies Agile jugant a Possible Mission

Aquest serious game està dissenyat amb diferents objectius formatius. Actualment, està adaptat a experiències de Project Management i de millora de Soft Skills:

  • Project Management. Introduïm el pensament agile als equips presentant els principis fonamentals i les eines i rols principals. També, podem aprofundir en la metodologia agile presentant les tècniques i aplicacions en les fases de planificació, execució i avaluació de projectes.
  • Millora de Soft Skills. Enfortim les habilitats emprenedores dels equips, entrenant l’organització i planificació, la tolerància a la pressió, la resistència al canvi, la comunicació, el treball en equip i el lideratge.

Per a aconseguir els objectius formatius apliquem la metodologia lúdico-pedagògica ALART i per a cada client personalitzem el format de les sessions en funció dels coneixements previs dels assistents i de la profunditat desitjada en els continguts a tractar. Així, hem acumulat fins al moment més de 300 sessions dinamitzades, en més de 20 empreses i institucions educatives, aconseguint més de 1.800 naus!

Per què apostar per la formació en Soft Skills?

Cada vegada ens enfrontem a desafiaments més reptadors, propis del segle XXI, per la qual cosa es torna més evident la necessitat d’invertir en el desenvolupament de les habilitats personals i socials. Així, aconseguim en l’àmbit laboral ser més productius i creatius en la resolució de problemes, a més d’afavorir un bon ambient laboral, millorar la cohesió d’equips i afavorir el benestar dels treballadors i treballadores.

Allò lúdic pren especial importància en l’entrenament de les soft skills perquè durant el joc –i la formació– l’error es contempla com a part del procés d’aprenentatge i, en aquest marge, ningú se sent jutjat.

Si vols incorporar a la teva organització el poder del joc per a la formació, contacta’ns! I fins al moment, llarga vida al joc!