Som

transformaciócreativitatactitud lúdicadisrupcióimpactejoc

Som

transformaciócreativitatactitud lúdicadisrupcióimpactejoc

Marinva és una consultora especialitzada en l’ús del joc com a metodologia per a la transformació. T’ajudem a generar experiències d’alt impacte que perdurin.

JUGUEM?

CONTACTA’NS

Vols transformar la teva organització?

Fem-ho jugant juntes, perquè el joc és…

  • Emoció, i sense emoció no hi ha aprenentatge.
  • Presència, concentració, esforç i reflexió.
  • Canvi, simulació, transformació, desenvolupament.
  • Satisfacció, alegria, plaer, autenticitat.
  • Col·laboració, empatia, diversitat, comunicació.
  • Estratègia, presa de decisions, anàlisi, creixement.

LA NOSTRA METODOLOGIA ESTÀ FONAMENTADA EN RECERQUES DE:

El joc pot adoptar múltiples formes; és un dels seus poders. Per això, alguns dels reptes més èpics s’han materialitzat en (vídeo)jocs, programes formatius, jocs de taula, esdeveniments, conferències i consultories, entre altres.

Portem des de 1995 imaginant i desenvolupant projectes per a tota mena d’organitzacions; des d’empreses fins a institucions públiques, centres educatius i ONGs. Centenars de partides compartides amb els nostres clients que ens han portat fins aquí.

En el taulell de joc

eventos gamificados

Actitud lúdica i joc… around the world!
Estàs pensant a organitzar un esdeveniment i necessites una conferència inspiradora que doni valor al teu públic? Imagines descobrir amb la teva audiència com el joc pot ser utilitzat en el teu sector? Contacta amb nosaltres!

formación soft skills

Descobreix Possible Mission
Entrena el teu equip en soft skills jugant a Possible Mission per a salvar a la humanitat i endinsa’t en el món del Project Management, la Comunicació Efectiva i les metodologies Agile. Coneix el nostre serious game!

libros juego gamificación

Les nostres publicacions
Coneix les publicacions que recentment han vist la llum. Amb la mirada lúdico-pedagògica, la nostra biblioteca creix amb aproximacions diferents per a la transformació de sectors diversos. Visita la nostra biblioteca!

proyectos gamificación

Juguem!

Vols saber en quins projectes estem immerses?

Subscriu-te a nostra newsletter per a estar al dia de les novetats de Marinva i dels articles que publiquem en el nostre blog Vides Extres.