Cada vegada es parla més del propòsit com a neuroprotector degut a la resiliència mental que s’aconsegueix en tenir un “per a què” més enllà del “què”. I és indubtable que en el joc aquest també és present.
Com el joc i el propòsit estimulen cognitivament?
El creixement i desenvolupament personal i professional implica buscar nous coneixements, desenvolupar habilitats i buscar metes desafiants. I això és precisament el que s’ha viscut en la Formació Residencial High Potential Program d’Indra. De la mà d’un equip de persones amb una qualitat humana incomparable, acompanyem a més de 200 persones en la seva experiència d’aprenentatge, on el joc i la ludicitat van actuar de carburant per a la motivació i la integració de continguts.
Com el joc i el propòsit redueixen l’estrès?
Dins del marc Future Thinkers organitzat per l’Institute for Futures by Valkiria, la nostra CEO i directora creativa Esther Hierro ha participat en el webinar “La gamificació com a eina per a aconseguir una empresa sana”. Ha estat un espai en el qual s’ha compartit com els principis del joc i el Play Thinking poden ser aplicats en entorns laborals i com això ajuda a reduir l’estrès, augmenta la motivació i el compromís dels equips de treball.
Com el joc i el propòsit provoquen benestar?
Aquest article que comparteix el The New York Times en aquestes dates assegura que l’avorriment és positiu per a la infància –i també per a les persones adultes!–, ja que impulsa la creativitat, fomenta l’autonomia i provoca pràcticament com a resposta natural els moments de joc. Només així tindrem espai per a experimentar, socialitzar i aprendre, per a identificar en un espai segur i de benestar el nostre propòsit.