“Un forat negre s’està apropant massa al nostre planeta, hem d’actuar ja! Crideu les Superheroi(ne)s”.

No hi ha gaire temps, hem calculat que el 29 d’octubre és la data límit per evitar que el forat negre s’acosti i ens xucli tota la força. Encara no sabem com ho farem per sortir-nos-en, però el que sí que sabem és que només les Superheroi(ne)s poden salvar la humanitat. Ets una Superheroi(na)? Ens ajudes a salvar el món?

Superheroi(ne)s BCN Day té la finalitat de divulgar projectes d’acció social per millorar les condicions de vida de persones en situació de desavantatge social. Volem fer visibles les problemàtiques i les iniciatives que són una resposta positiva i solidària, impulsades per entitats socials. Tot a través d’un joc de pistes transmedia obert a tots els públics i que pots seguir mitjançant les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Una iniciativa impulsada per l’Associació Agrupació d’Entitats Superheroïnes, que està formada per cinc entitats d’acció social, amb la voluntat de donar a conèixer la seva tasca i els projectes que porten a terme.

Amb el seu esforç ajuden a persones en risc social, a millorar les seves condicions de vida i la seva inclusió a la societat.

Et poses la capa?