Una vegada més s’inicia la quarta edició de les Jornades Educatives Edelvives, unes jornades que reuniran a més de 3.000 docents i que voltaran per deu ciutats espanyoles durant tres mesos, començant per Sevilla! Estem molt contentes d’endinsar-nos en aquesta gran experiència participant tot parlant sobre “El plaer de jugar”.

En les jornades, diferents docents, compartiran experiències i recursos, brindaran estratègies i mecanismes, i proposaran una varietat de tallers lúdics, tots relacionats amb el joc, per tal d’ampliar els recursos dels docents a l’aula. Tots aquells que estiguin interessats en avançar cap a un aprenentatge significatiu estan convidats a acompanyar-nos en aquest gran viatge i així poder gaudir de l’experiència amb nosaltres. No deixeu escapar aquesta oportunitat!

Estem segures que es respirarà un clima d’acompanyament i formació entre els agents implicats on tots els participants vetllarem per un objectiu comú: aprendre i disfrutar! Compartir noves experiències entre el professorat, imaginar nous escenaris per desenvolupar i seguir construint la professió docent, obrint un món de possibilitats respecte la gestió a l’aula.

I així es com es plantegen les noves jornades més que innovadores on la tàctica és la sorpresa; l’estratègia, el joc i el moviment definitiu el pensament. Us hi esperem!