COM DISSENYEM I COMUNIQUEM?ACOMPANYEM I FORMEM?JUGUEM?

Per què el joc?

Són moltes les recerques que detallen els beneficis del joc en entorns no-lúdics, com en empreses o en organitzacions. Perquè el joc és llibertat, compromís, creativitat, presència, esforç vinculat al plaer, gratuïtat, presa de decisions, curiositat.

Però la clau està en ser conscients de tot allò que el joc mobilitza, com el clima, la comunicació, la confiança i el coneixement. Com promou comportaments des del propi convenciment i la motivació intrínseca.

Això fa que utilitzem el joc com estratègia o metodologia però, en qualsevol cas, col·locant les persones al centre en relació amb l’objectiu que volem aconseguir.

Una metodologia lúdico-pedagògica pròpia

Amb aquesta mirada hem dissenyat una metodologia lúdico-pedagògica que connecta amb les necessitats que floreixen en la realitat i els entorns diversos dels clients, la ciutadania, l’alumnat i d’altres públics amb els quals treballem. Per això, tenim diferents mecanismes lúdics i innovadors en funció de l’element que pren protagonisme en l’objectiu de cada acció:

A.L.A.R.T

Procediment orientat a l’experiència

PENSAMENT LÚDIC

Pla d’entrenament orientat al canvi actitudinal

M.A.G.I.C

Framework orientat al disseny de productes

El poder del JOC

LA NOSTRA METODOLOGIA ESTÀ FONAMENTADA EN RECERQUES DE:

Vols compartir una partida amb nosaltres?

equipo marinva

A Marinva estem convençudes de la ludicitat i la seva capacitat per a motivar, vincular i promoure canvis. I l’experiència i la mesura de l’impacte ens ha fet constatar-lo. 

És per això que acompanyem a organitzacions, empreses i institucions per a posar el poder del joc al servei de la comunicació, l’educació i la (trans)formació per a avui i demà deixar el món millor de com ens el vam trobar ahir.

Juguem?