Una lectura que posa la mirada en el joc de la infància sense oblidar el rol de les persones adultes que els acompanyem.

Com ja haureu vist en les nostres xarxes socials, després d’haver dedicat tota la seva vida a aprofundir en la relació del joc amb el creixement, l’aprenentatge i el benestar, aquest passat mes d’octubre l’Imma Marín, presidenta i fundadora de Marinva i presidenta de IPA España, va presentar el seu últim llibre JUGAR.

Aquesta publicació busca apel·lar a la curiositat i a la sorpresa propis del joc per a embarcar a adults i infants en una missió comuna: garantir el desenvolupament saludable dels més petits amb la complicitat dels grans per a així descobrir el regal de compartir una vida jugant.

El llibre presenta què és el joc, múltiples propostes de jocs per a infants des dels sis mesos fins als onze anys, quins beneficis aporta, quines condicions són necessàries perquè aquest es produeixi i com han d’acompanyar els adults als més petits en els seus jocs. Sens dubte, JUGAR és una gran eina per a famílies, mestres, educadors i qualsevol persona que tingui l’oportunitat de compartir el seu dia a dia prop d’una criatura.

Podeu llegir el primer capítol aquí. Esperem que gaudiu de la lectura.
Llarga vida al joc!