Esther Hierro

L’Esther ve del món de la Comunicació i en una altra vida va ser publicista. Li entusiasma escriure i explicar històries, i si algún dia no sabeu on és la trobareu probablement fent de voluntària a oncologia pediàtrica.

A Marinva s’encarrega de dirigir l’orquestra de talents i actitud lúdica que la conformen. També de la direcció creativa de projectes, especialment de comunicació, formació i activació. Dissenya propostes lúdiques i li encanta participar també de la implementació -com més performance, millor.

Ha estat secretària d’IPA Espanya -International Play Association- i formadora per a diverses institucions. Ha col·laborat en diversos articles i és co-autora amb l’Imma Marín del llibre Gamificación. ¿Cómo utilizar los juegos en la gestión empresarial y en la conexión con los clientes?  També va acompanyar-la en el llibre ¿Jugamos? Como el aprendizaje lúdico puede transformar la educación, donant vida als personatges que condueixen la història -ja us hem dit que és una “cuentista”.

El seu superpoder és … veure la llum en totes les situacions (stay positive!). I en una altra vida de ben segur que va ser …