Imma Marín

L’Imma va néixer el dia dels Mags d’Orient, així que ve del món dels jocs i de les joguines i encara que va estudiar per fer de mestre, va descobrir ben aviat que li agradava, tant o més que l’aula, el pati i el carrer. Així que va començar els seus passos professionals en el món de l’educació del lleure i les ludoteques. Per iniciar-se en el món de l’empresa va estudiar un postgrau sobre màrqueting a la UOC i una formació sobre els consells d’administració a EADA. Encara que parla el llenguatge de la gamificació, el que li agrada a ella és el joc, les joguines, l’educació, el lleure i sempre l’aprenentatge, perquè el joc de la vida és aprenentatge constant.

És la fundadora de Marinva i ha estat la seva directora general durant tots aquests anys, fins que l’Esther agafa el relleu. Actualment exerceix de presidenta orientant l’estratègia, compartint visió amb l’Esther i donant suport a diferents projectes, sobretot dins l’àrea del joc i l’aprenentatge, posant en pràctica allò que ha resumit tan bé en la seva darrera publicació: ¿Jugamos? Cómo el aprendizaje lúdico puede transformar la educación, de l’editorial Paidós (2018).

A més és fundadora i presidenta d’IPA a Espanya -Associació Internacional pel Dret dels Infants a Jugar-, membre del comitè assessor de l’Observatori Faros de L’Hospital Sant Joan de Déu i presidenta del Kid’s Cluster.

El seu superpoder és… propagar actitud lúdica! I en una altra vida de ben segur que va ser…