Pau Aragay

En Pau ve del món de l’impacte social, les ONG i la cooperació internacional. Parla el llenguatge del lideratge, la planificació estratègica, la mesura d’impacte, la gestió del coneixement, la transformació digital i la innovació social.

A Marinva s’encarrega de liderar i organitzar l’equip tot planificant i gestionant els recursos de què disposem. També promou la millora contínua i la mesura del nostre impacte, vetllant d’aquesta manera per assegurar que Marinva aporta valor econòmic, social i mediambiental a la societat.

Tant la seva infantesa com els inicis de la seva carrera professional estan lligats a l’educació en el lleure, on ha jugat tots els papers de l’auca en diverses entitats. La seva curiositat i les ganes de veure món l’han portat a viure i treballar a Austràlia, Canadà, Estats Units i les Filipines.

Li agrada escoltar pòdcasts, fer trenca-closques, riure amb el millor stand-up, llegir novel·les de fantasia i gaudir de tot tipus de pel·lícules i sèries.

El seu superpoder és… transformar i obrir camí allà on no n’hi sembla haver! I en una altra vida de ben segur que va ser …

Certificado LSSI-CE
Subscriu-te al nostre butlletí