Badge Culture

badgeculture - Marinva - culturaBadgeCulture té com a objectiu principal l’ampliació i la fidelització dels públics culturals, a través d’una aplicació per a dispositius mòbils.

Proposa una experiència lúdica amb elements de gamificació, i posa a l’abast d’institucions culturals la tecnologia digital per millorar-ne l’ús educatiu, i l’oportunitat de negoci a través de la comercialització d’ofertes culturals. A més a més, genera uns certificats digitals per als usuaris amb incidència en diferents àmbits de la vida, especialment l’acadèmic i el professional.

És un projecte d’innovació i desenvolupament finançat pel Ministerio de Indústria, Energía y Turismo del Gobierno de España* que tirem endavant juntament amb Compartia . Sembla mentida que en una cosa tan seriosa hi càpiga el joc, oi?! Podeu seguir l’evolució del projecte a Badgeculture.com i a @badgeculture .

* El Projecte Badge Culture amb la participació de COMPARTIA, S.L. i MARINVA SERVEIS I PROJECTES, S.L., amb nombre d’expedient TSI-100600-2013-217, ha estat cofinançat pel Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital, dins del Pla Nacional de Recerca Científica, desenvolupament i Innovació Tecnològica 2013-2016, en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital.

famílies - Marinva

L’any de les famílies

Music Hero, emprende tu reto

Ludificació de l’aprenentatge en l’àmbit de la salut